“De claim ‘de enige planner die werkt’….. maar bij die van jou is dat echt het geval!”

Je kan mij niet trotser krijgen. Ik heb het niet gedeeld op de socials, maar de afgelopen maanden waren echt rete-spannend voor mij.

Waarom? Omdat ik de 3e versie van The Sanny Side Up mindset planner helemaal zelf heb uitgegeven. En dat doe je niet zomaar. Daar kwam ik het afgelopen half jaar wel achter haha.

Ik startte een eigen uitgeverij – Powerhouse Press – en stak nagenoeg al het geld op mijn bankrekening (ik had nog 5.000 euro om 1,5 maand van te leven) in deze planner.

Teksten schrijven en laten redigeren, ontwerpen van de cover en het binnenwerk, videos bedenken en maken, het hele proces van papier inkopen (papier is duuuur), talloze proef-versies laten maken, het daadwerkelijk laten drukken en lanceren van deze planner. Niets gaat vanzelf – sterker: er gaat altijd wat mis. Zoals een technische storing bij het grootste magazijn van DHL in de week dat we lanceerden, waardoor we pallets met planners kwijtraakten, planners te laat werden bezorgd of helemaal niet werden bezorgd. Goed, het hoort er allemaal bij.

Maar naast rete-spannend, ben ik nu ook rete-trots! Want 3 maanden na de lancering heb ik mijn investering er alweer bijna uit! Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor elke bestelling die binnen komt, maar ik ben nog dankbaarder wanneer ik dit soort DM’s in de inbox krijg:

Het is zo gaaf om te lezen hoe The Sanny Side Up planner al zoveel mensen heeft geholpen om met een positievere blik naar hun leven te kijken en dat zoveel vrouwen hun kleine en grote doelen ook echt hebben gehaald. I love it!

Als je een van mijn vorige planners gekocht hebt: dankjewel! Dat gaf mij extra energie om door te blijven gaan.

Mocht je deze nieuwste planner willen bestellen, weet dan dat je deze week geen verzendkosten betaalt met de code YES10JAARKlik hier om te bestellen.

Hey! Ik ben Sanny

Al meer dan 10 jaar deel ik in video’s, interviews en artikelen de manieren hoe je meer uit het leven kan halen.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

THE SANNY SIDE UP ONDERNEMERS RETREAT

THE SANNY SIDE UP ONDERNEMERS RETREAT

In deze week ervaar je de perfecte balans tussen productiviteit en ontspanning, met genoeg ruimte om samen lol te hebben, op te laden en de kracht van het eiland te ervaren.