Hoi! Ik ben Sanny

Een van mijn eerste castingfoto's

Al toen ik 4 jaar was droomde ik van een carrière als presentatrice en actrice. 

En jarenlang heb ik er alles aan gedaan om die droom uit te laten komen. Ik was 24, toen ik klaar was met de acteursopleiding en meerdere tv-programma’s bij de TROS, RTL4 en NET5 op mijn naam had staan. Ik had mijn droom behaald maar gelukkig was ik niet. Ik was compleet uitgeblust. Alsof het licht in mij was uitgegaan. 

Was dit nou DE droom waarvoor ik was gegaan? Hoewel ik werk had was dit vaak maar van korte duur. Zoals dat gaat op TV. Ik moest continu auditie blijven doen en kreeg wekelijks te horen wat er niet goed aan mij was. Mijn manier om hiermee om te gaan, was super streng zijn voor mezelf. Nóg meer trainingen volgen, nóg meer netwerken en vooral nog harder blijven doorploeteren. Zo werd de kloof tussen mijn ware zelf en het blije masker dat ik dagelijks opzette steeds groter.

Tot ik op een dag niet meer wist wie ik nou echt was en wat mij gelukkig maakte. In 2013 dook ik daarom in de wereld van geluk, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, en startte ik in hetzelfde jaar met mijn YouTube-kanaal Sanny zoekt Geluk.

Sanny

Ik wil je helpen om te zijn, te doen, en te hebben wat je maar wilt.

Misschien ken je mij van

Als ondernemer, spreker en content creator ben ik gepassioneerd om anderen te helpen meer uit het leven te halen. Dit doe ik via mijn YouTube kanaal Sanny zoekt Geluk, onze cursussen en masterclasses en mijn Sanny Side Up planner (met 20.000+ verkopen een bestseller).

Meditaties

Wil je met meer rust, minder stress en meer energie door het leven gaan? Luister dan een van mijn gratis meditaties op YouTube. Deze zijn in totaal meer dan 2,8 miljoen keer beluisterd. Of bekijk mijn populaire meditatie album.

mindfull money

Wil je meer geld in je leven, maar lukt dit je niet? Of denk je dat je hier alleen aan kan komen door keihard te werken? Dan is het tijd om je mindset over geld te onderzoeken. Ik laat je zien hoe jouw emoties en overtuigingen over geld bepalen of je er veel van hebt of vaak tekort komt. En hoe je jouw mindset verandert zodat er veel meer geld op je pad komt.

The Sanny Side up planner

Wil je je grootste dromen laten uitkomen? Met the Sanny Side Up planner zet je jouw grootste dromen om in behapbare stappen die je elke week inplant. Zo werk je heel concreet aan jezelf en aan je doelen. Van efficiënter omgaan met je tijd, tot balans vinden in je drukke schema en het leren omgaan met piekeren. 

Dit moet nog worden aangepast

DIT MOET NOG VERDER GETYPT WORDEN Ja, ik verdien ook mijn geld met dit platform. Ik starttHet duurde een aantal jaar voor van Ik ben trots en blij dat ik in de afgelopen 10 jaar van Sanny zoekt Geluk een bedrijf heb kunnen maken en mijn .    en blij dat ik hier ook mijn geld mee kan verdiene.  is een bedrijf. Ja, we verkopen dingen. Ja, we zijn trots en enorm dankbaar dat we hiermee de kost kunnen verdienen. Maar u moet weten dat het overgrote deel van ons creatieve werk u 100% gratis wordt aangeboden. (Lees dit voor meer informatie over hoe mijn bedrijf rolt.)