“Hoe houd ik dat geluksgevoel vast?”

Na weken van voelen, denken en schrijven, neem ik vandaag de laatste meditaties op van mijn nieuwste album: MOODBOOSTERS.

Het duurde iets langer dan gepland omdat er 4 meditaties bij zijn gekomen, en omdat ik een aantal nieuwe inzichten direct in dit album heb verwerkt. Wat dit album alleen maar mooier maakt kan ik je vertellen 🙂

Een van de meestgestelde vragen die ik krijg van volgers en klanten is: “Hoe hou ik dat fijne gevoel vast?” Dan hebben ze bijvoorbeeld een mindset cursus gedaan, een mooi boek gelezen of fijne podcast geluisterd en zijn ze helemaal geïnspireerd om het toe te passen. Alleen ebt dat al snel weer weg en neemt de hectiek van de dag het over.

De vraag ‘hoe hou ik dat geluksgevoel in mijzelf vast?’ gaat over in contact blijven met jezelf, met je intuïtie en met je innerlijke kompas. Wat je helpt om de juiste keuzes te maken.

Daarom heb ik deze 10 korte meditaties en visualisaties ontworpen om je te ondersteunen bij elk moment van de dag. Of je nu op zoek bent naar een krachtige start van je ochtend, meer zelfvertrouwen op je werk, meer positiviteit tijdens een baaldag, of een kalme afsluiting van de avond; dit meditatie album leert je in contact te blijven met je gevoel en intuïtie.

Je kan ze dus ook letterlijk overal doen: of je nu in de trein zit of tussen twee meetings door. Ik heb zelfs een meditatie gemaakt die je met je ogen open kan doen, dus in de auto, op de fiets of in de tram. Zo ga je elk moment weer vanuit je hoogste zelf de dag in, en laat je je niet meeslepen door al je to-do’s, gedachten en emoties.

Vorige week was ik als spreker te gast bij het vrouwennetwerk SOSU CLUB waar ik live een van deze meditaties kon geven, gericht op het ‘clearen’ van je gronding. Aan de enthousiaste reacties bleek hoe een simpele 10 minuten al zo ontzettend veel voor je mood kan betekenen.

Veel aanwezigen kwamen achteraf naar me toe om te delen hoe ze zich ineens bewust waren van de energetische last die ze, zowel van zichzelf als van anderen, met zich meedroegen. Het was een krachtige reminder hoe belangrijk het is om ons energetisch veld schoon te houden.

Ik kan niet wachten om te zien hoe dit album voor een geweldige energieke en positieve vibe gaat zorgen bij mensen. Als je meer wilt weten over MOODBOOSTERS en de speciale introductiekortingscode wilt krijgen, laat dan hier even je e-mail achter. Woensdag 22 november gaan we live!

Hey! Ik ben Sanny

Al meer dan 10 jaar deel ik in video’s, interviews en artikelen de manieren hoe je meer uit het leven kan halen.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

THE SANNY SIDE UP ONDERNEMERS RETREAT

THE SANNY SIDE UP ONDERNEMERS RETREAT

In deze week ervaar je de perfecte balans tussen productiviteit en ontspanning, met genoeg ruimte om samen lol te hebben, op te laden en de kracht van het eiland te ervaren.